Gasten | CafeTalkShows.nl
Stacks Image 130420
Christ Klep, historicus
“Terwijl het centrum van Zevenbergen op de schop ligt, gaat in café De Bakkerij in mitrailleurtempo de hele wereld op de schop. De Bakkerij Rolt Deur dendert door de zondagmiddag. Oorlog en vrede, de wereldpolitiek, de dienstplicht, carnaval...alles komt voorbij. Het was verrassend, uitdagend en gezellig!”
Stacks Image 130400
Theo Hiddema, strafpleiter
“Ik vond het een enige middag. Ik kom graag weer terug!”
Stacks Image 447
Frans Bauer, volkszanger
“Zo’n talkshow in de kroeg is echt stikgezellig voor jong en oud!”
Stacks Image 130392
Marck Feller, audiovisueel producent uit Amsterdam, onder meer de producent van 'Hart van Nederland'
“Toine maakt van een gesprek een feest. Behendig haalde hij de tekst bij me op die hij wilde. Recht door zee, met een lach en zonder het rolletje van de belangrijke interviewer te spelen. Leuk voor iedereen: voor mij, voor Toine maar vooral voor het publiek waar het uiteindelijk om gaat. Hij is een echte journalistieke host die begrijpt dat een gesprek moet entertainen zonder oppervlakkig te worden. Ik kan iedereen aanraden om door hem aan de tand gevoeld te worden!”
Stacks Image 130409
Milko Aarts, directeur Soupalicious
“Zo’n talkshow op de zondagmiddag, in de ambiance en gezelligheid van een bruine kroeg met een humoristische spreekstalmeester en uitstekende interviewer, was voor mij als persoon en ondernemer een doorslaand succes”
Stacks Image 313
Wim Daniëls, neerlandicus
“Toen ik de kroeg om 15.40 binnenkwam, dacht ik: ‘Ik ga lekker naar huis. Er zit geen kip!‘ Maar een kwartier later stroomde het ineens lekker vol. Inmiddels bezocht ik drie talkshows van Toine. Ze verdienen eigenlijk stuk voor stuk een veel groter publiek. Het heeft daarvoor alle ingrediënten.”
Stacks Image 130358
Nathalie den Dekker, topmodel, ex-miss Benelux, RTL presentatrice
“De ontvangst was enorm gastvrij, het muzikale duo in de pauzes vond ik top, de presentatie van de spreekstalmeester was ronduit hilarisch en de interviews een heerlijke variatie van serieus tot complete meligheid. Ik had een heerlijke geslaagde zondagmiddag.”
Stacks Image 130372
Tracey Lear, Osteopathie Moerdijk
“Het was echt super! Leerzaam, interessant en vaak enorm grappig.”
Stacks Image 130386
Astrid De Does-Nelom, fitnesscoach en soulzangeres
“Ik was van te voren best zenuwachtig. Maar de sfeer aan tafel is zo relaxed dat ik me vanaf de eerste seconde helemaal op mijn gemak voelde. Daardoor kon ik lekker mijn verhaal kwijt.”
Stacks Image 159
Arnold Vanderlyde, oud-bokskampioen en motivatiecoach:
“Ik voelde me in deze kroeg direct helemaal thuis, de mensen zijn authentiek, de sfeer is lekker back to basic, zoals het leven eigenlijk altijd moet zijn. Iedereen kon aan tafel lekker zichzelf zijn, die mix tussen humor en serieus vond ik echt heerlijk. De Bakkerij Rolt Deur staat garant voor een lekkere zondagmiddag.”
Stacks Image 994
Riemer van der Velde, oud-voorzitter SC Heerenveen:
“Het was van het Friese Langweer een aardige autorit. Maar Annie, mijn vrouw, en ik hebben absoluut geen spijt van ons bezoekje aan De Bakkerij Rolt Deur. Heerlijke middag in Zevenbergen. Maar die interviewer met die lastige vraagjes over de stammenstrijd bij mijn club, kan die niet worden vervangen hahaha.”
Stacks Image 141
Lambert van Nistelrooij, Europarlementariër CDA:
“Interessante vragen, boeiende tafelgasten en aandachtig publiek. Het was een prettige zondagmiddag.”
Stacks Image 123
Wernard Bruining van de Stichting Mediwiet:
"Zo'n heerlijke kroegsfeer geeft ruimte aan interviews met veel ruimte voor humor en oprechte intieme verhalen. De gulle lach blijkt opnieuw het beste glijmiddel van de boodschap te zijn."
Stacks Image 475
Bram Bakker, psychiater
“Zo’n interview in een volle kroeg vind ik een heerlijke invulling van de zondagmiddag. Bovendien heeft mijn zoon ook nog elf boeken van mijn hand verkocht. De opbrengsten daarvan gaan naar een goed doel.”
Stacks Image 464
Mr. Marianne Stoffels, VFAS-advocate van de Stichting Helemaal Gratis Scheiden.nl
“Ik bezoek graag een café-talkshow. Sinds ik zelf een keer als gast aan tafel heb mogen plaats nemen, ben ik verkocht. Vooral de ontspannen en gezellige sfeer spreekt me aan. Ik vind het bovendien voor mijn werk heel bijzonder om allerlei onderwerpen op deze manier de revue te zien passeren. Verder is er in de pauzes en na de show veel onderling contact. Ik heb er altijd een gezellige zondagmiddag.” 
Stacks Image 432
Joost Niemöller, onderzoeksjournalist
“Ik was voor de tweede maal te gast in het gezellige café De Bakkerij. Was het publiek de eerste keer vooral instemmend, vooral ook waar het de immigratieproblematiek en de figuur Janmaat betrof waarvan net mijn boek De Verschrikkelijke Janmaat was verschenen, daar waren er nu veel meer kritische geluiden. Over MH17 waar ik ook een boek over schreef vonden mensen mij een complotdenker. Een sombere ex-politicoloog aan de bar verklaarde zelfs 'medelijden' met mij te hebben. Oeps. Maar hé, je komt niet naar zo'n debatmiddag zonder debat, niet? De stemming werd ook gezet toen debatleider Toine Rongen met gestrekt been in de PvdA ging. Dat is ook wel eens verfrissend. Het is interessant om te zien hoe de emotiegolven ook in Zevenbergen hoog gaan. Dit zijn zondagmiddagen om bij langs te komen!”
Stacks Image 29
Don Schothorst, directeur SolutionS, kliniek voor verslavingszorg
“Je merkt aan alles dat De Bakkerij Rolt Deur … inmiddels een beproefd concept is. De spreekstalmeester en de interviewer zijn erg goed op elkaar ingespeeld. Bovendien is het heerlijk om met twee andere totaal verschillende gasten aan tafel te zitten die over totaal verschillende onderwerpen spreken maar uiteindelijk toch in elkaars verlengde liggen. Ik had een heerlijke middag en kom graag een keer terug.”
Stacks Image 69
Ruud van den Berg, entertainer/zanger en jurist:
“Tijdens De Bakkerij Rolt Deur … kon ik eens tijdens een podiuminterview helemaal mezelf zijn. Met Toine trof ik eindelijk een serieus interviewer die je lekker uit laat praten. Henk den Ridder schitterde met goed voorbereide aankondigingen. Een presentator en interviewer die niet zichzelf, maar hun  gasten in het middelpunt zette.”
Stacks Image 421
Hans Knoop, journalist
“Als Amsterdammer wonend bij Antwerpen leefde ik in de veronderstelling dat gezellige bruine kroegen met leuke mensen van allerlei achtergronden alleen in die twee steden te vinden waren. Sinds 22 maart weet ik beter. De talkshow van Toine Rongen in het cafe op de markt was leuk, geestig, onderhoudend en op sommige momenten ondanks het jolijt ook informatief. Toine doet dat op aimabele en professionele wijze en datzelfde geldt voor de presentator. Toine is de interviewer en de presentator leidt de gasten in. Op boeiende, geestige en warme wijze. Een koningskoppel! Jammer blijft dat alleen de horeca in het Brabantse- land van deze regelmatig plaatsvindende kroegmiddagen kan genieten. Ik zou ook de Randstand graag Toine gunnen!”
Stacks Image 87
San Fu Maltha, filmproducent van Fu Works:
“De Bakkerij Rolt Deur… is een warm bad.”
Stacks Image 105
Marianne Thieme, fractieleider Tweede Kamer Partij voor de Dieren:
“Heel knap van deze talkshow is die combinatie van luchtigheid met goede, oprechte verhalen. De sfeer is door de hele entourage in De Bakkerij heerlijk ongedwongen waardoor je lekker je verhaal kan doen. Ik kom graag een keer terug.”
Stacks Image 177
Heinze Bakker, ex-presentator Studio Sport
“Ik denk met  veel genoegen terug aan het optreden in Zevenbergen. Zelden zal Heinze Bakker zo overtuigend door de bakkerij zijn gerold…. Ik heb voorwaar wel een slechtere zondagmiddagbesteding meegemaakt. Rol lekker deur!”
Stacks Image 195
Corry Konings, volkszangeres
“Ik vond het ontzettend gezellig om weer terug te keren in dat gezellige Café Noir waar vroeger mijn vader elke zondag een borreltje ging halen.”
Stacks Image 223
Peter Jan Rens, tv-persoonlijkheid
“Zo’n talkshow met drie gevarieerde gasten creëert een gezellige boel met veel verbaal vuurwerk.”
Stacks Image 241
Marielle Bastiaanse, haar-deskundige
“Zo’n talkshow in deze vorm is voor horeca-ondernemers een heel interessant format.”
Stacks Image 259
Jacques Brinkman, oud hockey-international en ondernemer:
“Dit is de ideale setting om mijn deskundige, spraakmakende en ongezouten mening over diverse onderwerpen, waaronder het wel en wee van de topsport, voor het voetlicht te brengen. Toine Rongen haalt het beste in mij naar boven. Er is ruimte voor provoceren, confronteren, inspireren en complimenteren. Ik heb het gevoel in het theater te staan, met luidruchtig, enthousiast en daar waar nodig kritisch kroegpubliek. Anders dan anders. Heerlijk!”
Stacks Image 277
Liesbeth van Dijk, paranormaal medium van onder meer het SBS6-tvprogramma ‘Paranormale kinderen’.
“De interviewer stelt me elke keer opnieuw voor verassingen. Toine luistert goed, ontregelt je soms maar dat houdt het gesprek juist fris en dynamisch. Het lijkt soms alsof hij je op de hak neemt maar in werkelijkheid neemt hij je voortdurend in bescherming. Dat zijn stijl nota bene mijn moeder van 80 plus aansprak, zegt genoeg.”
Stacks Image 295
Jan de Wit, ex-lid SP Tweede Kamer:
“Het was ‘een waar feest der herkenning’. Heel bijzonder. Leuke sfeer, goede interviews en lekkere muziek, dit is de formule die tot in lengte van jaren garant staat voor een fantastische zondagmiddag. Houdoe.”
Stacks Image 331
Ada Grotenboer, burgemeester Goeree-Overflakkee en voormalig wethouder van de gemeente Moerdijk:
“Ik voelde me even alsof ik bij Pauw en Witteman zat. Het kan alleen nog maar leuker worden!”
Stacks Image 349
Jac Klijs, burgemeester van gemeente Moerdijk:
”Dit is een uitstekend initiatief dat plaats vindt in een goede ontspannen omgeving. Succes lijkt verzekerd. Aan actuele onderwerpen is geen gebrek. Ik kom dan ook graag een keer terug.”
Stacks Image 51
Emile Ratelband, motivatietrainer
“Wat ik allemaal heb gezegd, weet ik niet meer, maar ik was helemaal los. Zo’n talkshow is een uitkomst voor een gezellige kroeg. Alleen die muziek, gatver, veel te lang en veel te hard, maar dat komt door mijn smaak, ik hou niet van blues.”
Stacks Image 367
Jaap Korteweg, ondernemer van onder meer De Vegetarische Slager:
“Leuk om terug te zijn in mijn geboortedorp en om die oude bekende gezichten weer te zien. Ik kwam helemaal thuis. De sfeer aan de tafel was erg levendig, ik had het erg naar mijn zin, mede natuurlijk door die lekkere brutale vragen van Toine, niet te zwaar maar toch met diepgang.”
Stacks Image 385
Bernard Muller, havenbaron en ALS-patiënt
“Met Brabants genoegen kijk ik terug op een unieke after midlife kroeg ervaring in een ongedwongen sfeer en gehost door een man met passie, humor en een grote bek, op een plek die waardig de naam “de Bakkerij Rolt Deur…” kan dragen. Ik maar ook mijn vrouw vonden het een enorme plezierige ervaring. Ga zo deur!”
Stacks Image 403
Ryanne van den Akker, musicalster
“Toine Rongen verslindt zijn gasten en daarmee zijn publiek. Geen seconde laat dit authentieke ‘interviewbeest’ onberoerd om ons bij de strot te grijpen en tot ademloze toeschouwers te maken. Toegankelijk maar altijd scherp, uitdagend en zeer onderhoudend. Dat maakt De Bakkerij Rolt Deur… tot een happening”